SISTEME PROFESIONALE DE CANTARIRE PENTRU VEHICULE RUTIERE

ELIAUTO, de la 20 t la 80 tSunt destinate pentru cantarirea tuturor categoriilor de vehicule rutiere, care transporta bunuri divizibile, adica materiale vrac, fara ambalaj, sub forma de pulbere, granule provenind de la balastiere, cariere, exploatari miniere sau materiale fluide ori semifluide, provenind de la statii de mixturi asfaltice, statii de betoane, aditivi si lianti in constructii precum si bunuri indivizibile, adica materiale si produse ambalate.

Elibereaza tichet de cantarire, in conformitate cu HG 1373/16.11.2008 privind reglementarea furnizarii si transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din Romania. SUPLIMENTAR se pot emite si facturi. Pentru alegerea unui sistem profesional de cantarire pentru vehiculele rutiere (cantar auto), va venim in ajutor, astfel incat sa putem alege solutia optima si corecta pentru aplicatia dumneavoastra prin prisma optiunilor pe care le aveti si conturarea deciziei pe care o veti lua.

Cantarele profesionale ELIAUTO sunt in exploatare de 4 ani la peste 1000 de beneficiari, in multe tari.

Cantarele profesionale ELIAUTO sunt un produs modern, realizat cu o tehnologie de calitate europeana, cu o fiabilitate foarte ridicata in exploatare, de foarte buna calitate, robust, sigur si care se incadreaza cu strictete in normele metrologice europene.

Cantarele profesionale ELIAUTO sunt construite in conformitate cu reglementarile legale nationale si europene in domeniu: